Névre szóló babanapló kislányoknak

(9 vásárlói értékelés)

9 900 Ft

Gyermekünk cseperedését végigkísérni fantasztikus élmény. Sokszor viszont az idő és az újabbnál újabb élmények elhalványítják az első évek emlékeit. Ebbe a névre szóló babanaplóba minden fontos eseményt és emléket feljegyezhetsz kisbabád első 5 évéből, így évek múlva is feleleveníthetitek a közös pillanatokat.

HOGYAN JUT EL HOZZÁM A CSOMAG?
A szállítást a GLS futárszolgálat végzi, melynek díja 1.450 Ft
Ha viszont legalább 15.000 Ft értékben rendelsz tőlünk, akkor a szállítási díjat mi álljuk.

MIKOR KAPOM MEG A TERMÉKET?
A babanaplót a vételár bankszámlára történő megérkezését követő 7 munkanapon belül postázzuk, melyről előtte e-mailben tájékoztatunk.

A babanaplóra kerülő nevet a következő oldalon, a MEGJEGYZÉS mezőben tudod megadni!

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , , ,

Gyermekünk cseperedését végigkísérni fantasztikus élmény. Megélni az első lépéseket, az első szavakat, a vicces történeteket, ezek mind olyan események, amikre évek múlva is szeretnénk majd visszaemlékezni. Sokszor viszont az idő és az újabbnál újabb élmények elhalványítják az első évek emlékeit. Ebbe a névre szóló babanaplóba minden fontos eseményt és emléket feljegyezhetsz kisbabád első 5 évéből, így évek múlva is feleleveníthetitek a közös pillanatokat.

Főbb fejezetek:
– A kezdetek: Az első ultrahangtól kezdve egészen a babád születéséig minden fontosabb eseményt megörökít ez a fejezet. Mikor és hogyan tudtátok meg, hogy hamarosan bővül a család, és ezt hogyan osztottátok meg a nagyszülőkkel, barátokkal? Milyen volt, amikor először éreztétek a pici mocorgását? Az első fotók, láblenyomat és kézlenyomat… és még sok-sok emlék.
– Az első találkozás: A kisbabád születésével kapcsolatos legfontosabb momentumokat tudod feljegyezni ebben a fejezetben. Leírhatod a születése történetét, azt, hogy milyen volt az első találkozása veled, az apukájával és a többi rokonnal, sőt még olyan érdekességeket is, mint például, hogy milyen volt az időjárás a születésnapján, vagy, hogy mik voltak a hazai és a nemzetközi vezető hírek aznap.
– Az első év: Ebben a fejezetben hónapról hónapra megörökítheted kisbabád fejlődését és emlékezetes pillanatait: hogy éppen mekkora volt akkor, hogyan telt az adott hónap, mi volt a legkedvesebb emlék abban az időszakban, illetve, hogy miket szeretetett és miket tudott éppen akkor a babád. Emellett pedig természetesen a kedvenc fotóidat is beragaszthatod róla a naplóba.
– 1-2-3-4-5 éves lettél: Egy nagyobb lélegzetvételű összefoglaló a kisbabád egy-egy évéről. Mi a kedvenc szava, étele, meséje, elfoglaltsága, játéka… ezeket mind feljegyezheted a babanaplóba. Emellett van hely az emlékezetes pillanatoknak és a legkedvesebb fotóknak is. A születésnapi összefoglalóban pedig elrejtettünk 1-1 db borítékot, amiben a család vagy a barátok születésnapi jókívánságait őrizheted meg gyermeked számára.
– Mérföldkövek: Egy teljes fejezetet szántunk annak, hogy a legfontosabb mérföldköveket egy helyen tudd feljegyezni kisbabád első 5 évéből. Ebben a részben olyan témákat érintünk, mint a mozgásfejlődés, beszédfejlődés, az első Karácsony, az első óvódai nap. Emellett kisbabád beceneveit, és az első 5 év emlékezetes pillanatait is össze tudod gyűjteni.
– Jegyzet: Biztosan lesz olyan emlék, amit nem tartalmaz a napló, te viszont szeretnél megörökíteni. Éppen ezért hagytam neked két üres oldalt, ahová fel tudod jegyezni ezeket.

A babanapló borítóján kisbabád neve kerül feltüntetésre olyan formában, ahogyan te szeretnéd. (keresztnév/becenév/teljes név).

Segítség a borító színének kiválasztásához:
Az Anyanaplóhoz hasonlóan a Névre szóló babanaplóhoz esetében is te választhatod ki a borító színét a legördülő menüből. A színekről annyit érdemes tudnod, hogy a T kódszámmal ellátott színek egy fényesebb felületű, enyhén ezüstös fényű borítót takarnak, míg a K kódszámúak szövethatásúak.

Amit még érdemes tudnod a naplóról:
Terjedelem: 121 oldal
Papírminőség: 120 g/m2
Méret: A/4
Borító: egyedileg választott színű borító, arany felirattal
Kötés típusa: iratsínes kötés

Névre szóló babanapló kislányoknak termékről 9 értékelés

 1. Berka Fanni

  Szuper termék, gyönyörű kivitelben, kedves eladóval, gyors szállítással! Mindenkinek ajánlom 🙂

 2. Viola-Torma Csilla

  Nagyon köszönjük a babnaplót, csodálatos az egész és külön szeretjük, hogy névre szóló lett. A könyvesboltok/bababoltok rémes gagyi kínálatának nézegetése után nagyon örültünk, hogy rád találtunk, így igazán csodás könyvecskébe gyűjthetjük az emlékeket.

 3. Ági

  Már most imádom a kislányom naplóját! Csodálatosan kivitelezett, az egyszerűségétől olyan nagyszerű. Elegáns, visszafogott, pont olyan, amilyennek egy ilyen naplónak lennie kell. A felépítése pedig igazán tartalmas és sok-sok részletre kiterjedő. Kicsomagolni pedig már önmagában élmény volt. 🙂

  Köszönöm niMin!

 4. Mariann

  Nagyon szépen köszönjük ezt a gyönyörű baba naplót! kivitelezése csodálatos! Elegáns, visszafogott, pont olyan, amilyennek elképzeltem/ amilyet szerettem volna! A felépítése nagyon tartalmas, sok részletre kiterjed. A csomagolása nagyon egyedi volt amiben érkezett. Nagyon sok mindent rendeltem már a kislányomnak de a legjobban ennek örültem, nem csalódtam! ❤️

 5. Tóthné Hovanecz Dalma

  Megláttam, gondoltam milyen fancy hogy névre szóló, nem is érdekelt hogy milyen belülről rögtön megrendeltem. Aztán megérkezett és imádtam, nem elég hogy névre szóló, gyönyörű is, szuper minőségi, és nagyon jól összerakott! Egy örök emlék

 6. Péntek Klaudia

  Nagyon igényes mind a csomagolás, mind a napló.
  Gyönyörű lett a végeredmény, csak ajánlani tudom! Ha lesz második gyerkőc, mindenképpen neki is innen fogunk választani naplót.

 7. Veres Kinga

  Nagyon örülök, hogy rátalàltam a honlapra. Egyszerűen imádom. Nagyon szèp, igènyes, letisztult külseje van a naplónak. A belseje nagyon kreatív koncepció alapján van kitalàlva. Extra szuper, hogy nèvre szóló.
  Kicsomagolásnàl szèp, elegáns csomagolás fogadott. Mindenkinek ajànlom akik nem giccses babanaplóra vágynak.

 8. Csordás Anikó

  Ez a verzió jobban sikerült, én még a korábbit rendeltem meg. Sajnos van benne egy-két elírási hiba, de gondolom ezt azóta az újban már javították. Az enyém nem is olyan részletes, azóta kerültek bele újdonságok, ami klassz. Nekem is jól jött volna a szamárvezető a családfánál 🙂 A kivitelezés egyébként tetszik, nagyon jó minőségű a borítója és a lapjai.

 9. Izabella

  Gyönyörű lett a napló, nagyon elégedettek vagyunk vele. Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra.
  De nem csak a napló, a megrendeléstől a készhez vételig minden tökéletes volt!
  Köszönöm a segítséget, csak ajánlani tudom mindenkinek! 🙂

 10. Herédi Alexandra

  Gyönyörű,letisztult design! A kialakítása révén egy kis fotóalbumnak is betudható! Mi nagyon szeretjük! 🙂

 11. Jónyerné Jászter Zsófia

  Megérkezett ez a gyönyörűség. Sokkal szebb mint amilyennek gondoltam. Már a csomagolásból tudtam, hogy nem fogok csalódni. Nagyon igényes! Az apró részletekben rejlik minden. Sajnálom hogy babám 4.hónapjában találtam csak rá. De a boltban gyártott tucattermék nem tetszett. Már ajánlottam is a barátnőmnek aki 1 hét múlvára várja a picikéjét.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük