Névre szóló babanapló kisfiúknak

(4 vásárlói értékelés)

8 900 Ft

Gyermekünk cseperedését végigkísérni fantasztikus élmény. Sokszor viszont az idő és az újabbnál újabb élmények elhalványítják az első évek emlékeit. Ebbe a névre szóló babanaplóba minden fontos eseményt és emléket feljegyezhetsz kisbabád első 3 évéből, így évek múlva is feleleveníthetitek a közös pillanatokat.

HOGYAN JUT EL HOZZÁM A CSOMAG?
A szállítást a GLS futárszolgálat végzi, melynek díja 1.250 Ft
Ha viszont legalább 12.000 Ft értékben rendelsz tőlünk, akkor a szállítási díjat mi álljuk.

MIKOR KAPOM MEG A TERMÉKET?
A naplókat hetente egyszer, tömbösítve küldjük az alábbiak szerint:
Aktuális rendelési időszak vége: 2020.07.03
Következő postázási nap: 2020.07.07

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , , ,

Gyermekünk cseperedését végigkísérni fantasztikus élmény. Megélni az első lépéseket, az első szavakat, a vicces történeteket, ezek mind olyan események, amikre évek múlva is szeretnénk majd visszaemlékezni. Sokszor viszont az idő és az újabbnál újabb élmények elhalványítják az első évek emlékeit. Ebbe a névre szóló babanaplóba minden fontos eseményt és emléket feljegyezhetsz kisbabád első 3 évéből, így évek múlva is feleleveníthetitek a közös pillanatokat.

Főbb fejezetek:
– Családfa: A szülők, nagyszülők és dédszülők neveit, illetve születési dátumát tudod feljegyezni. Emellett pedig van egy teljes oldal, ahol a többi családtagot is elhelyezheted kisbabád családfáján.
– A kezdetek: Az első ultrahangtól kezdve egészen a babád születéséig minden fontosabb eseményt megörökít ez a fejezet. Mikor és hogyan tudtátok meg, hogy hamarosan bővül a család, és ezt hogyan osztottátok meg a nagyszülőkkel, barátokkal? Milyen volt, amikor először éreztétek a pici mocorgását? Az első fotók, láblenyomat és kézlenyomat… és még sok-sok emlék.
– Az első találkozás: A kisbabád születésével kapcsolatos legfontosabb momentumokat tudod feljegyezni ebben a fejezetben. Leírhatod a születése történetét, azt, hogy milyen volt az első találkozása veled, az apukájával és a többi rokonnal, sőt még olyan érdekességeket is, mint például, hogy milyen volt az időjárás a születésnapján, vagy, hogy mik voltak a hazai és a nemzetközi vezető hírek aznap.
– Az első év: Ebben a fejezetben hónapról hónapra megörökítheted kisbabád fejlődését és emlékezetes pillanatait: hogy éppen mekkora volt akkor, hogyan telt az adott hónap, mi volt a legkedvesebb emlék abban az időszakban, illetve, hogy miket szeretetett és miket tudott éppen akkor a babád. Emellett pedig természetesen a kedvenc fotóidat is beragaszthatod róla a naplóba.
– 1-2-3 éves lettél: Egy nagyobb lélegzetvételű összefoglaló a kisbabád egy-egy évéről. Mi a kedvenc szava, étele, meséje, elfoglaltsága, játéka… ezeket mind feljegyezheted a babanaplóba. Emellett van hely az emlékezetes pillanatoknak és a legkedvesebb fotóknak is. A születésnapi összefoglalóban pedig elrejtettem 1-1 db borítékot, amiben a család vagy a barátok születésnapi jókívánságait őrizheted meg gyermeked számára.
– Gyerekszáj: Itt összegyűjtheted kisbabád vicces mondásait, beszólásait.
– Jegyzet: Biztosan lesz olyan emlék, amit nem tartalmaz a napló, te viszont szeretnél megörökíteni. Éppen ezért hagytam neked két üres oldalt, ahová fel tudod jegyezni ezeket.

A babanapló borítóján és első oldalán kisbabád neve kerül feltüntetésre olyan formában, ahogyan te szeretnéd. (keresztnév/becenév)

Segítség a borító színének kiválasztásához:
Az Anyanaplóhoz hasonlóan a Névre szóló babanaplóhoz esetében is te választhatod ki a borító színét a legördülő menüből. A színekről annyit érdemes tudnod, hogy a T kódszámmal ellátott színek egy fényesebb felületű, enyhén ezüstös fényű borítót takarnak, míg a K kódszámúak szövethatásúak.

Amit még érdemes tudnod a naplóról:
Terjedelem: 101 oldal
Papírminőség: 120 g/m2
Méret: A/4
Borító: egyedileg választott színű borító, arany felirattal
Kötés típusa: iratsínes kötés

A babanaplókat tömbösítve, hetente egyszer küldjük. Ez azt jelenti, hogy az aktuális rendelési időszak végéig beérkezett és kifizetett rendeléseket a megadott szállítási napon tudjuk eljuttatni hozzád. Kérlek, ezt mindenképpen vedd figyelembe a rendelés leadásakor. 

Aktuális rendelési időszak vége: 2020.07.03
Következő postázási nap: 2020.07.07

Névre szóló babanapló kisfiúknak termékről 4 értékelés

 1. Agárdi Boglárka

  Az adás-vétel nagyon könnyen ment, a babakönyv a megbeszélt időben érkezett. Csodaszép kiadvány, öröm lesz töltögetni. Köszönjük szépen! 🙂

 2. Csanálosi Edina

  Már a csomagolás is igényes, szép volt, alig vártam, hogy végiglapozhassam. Nem csalódtam. Sok babanaplót megnéztem már, egyik tartalma sem tetszett igazán, mert olyan oldalak voltak benne, ahova biztosan nem írnék. Ebbe a könyvecskébe minden fontos dolgot feljegyezhetünk, számomra tökéletes, biztos vagyok benne, hogy ha megszületik a kisfiam, örömmel fogom töltögetni, mert tudom, hogy ha felnő, ez egy csodálatos ajándék lesz neki, aminek nagyon örülni fog. Alig várom hogy ajándékba is rendelhessek valamelyik családtagomnak, vagy barátomnak. Tuti ajándék!

 3. Szigeti-Vida Katalin

  Már régóta nézegettem a babanaplókat, de egyik sem fogott meg igazán míg végül rátaláltam erre. Már a képek alapján is megfogott a letisztult külső és az hogy névre szóló. Meg is rendeltem és pár nap alatt már a kezemben is tarthattam. Gyors, kedves és segítőkész volt az ügyintézés. Gyönyörű csomagolásban érkezett. Látszik, hogy szeretettel készítették.
  Örülök, hogy erre a naplóra esett a választásom, mert élőben még szebb mint a képen és a tartalma is jól össze van állítva. Örök emlék lesz a kisfiamnak.

 4. K. Èva

  Gyönyörű és igényes a babanapló. A csomagolás is nagyon szép, tényleg látszik rajta hogy nagyon gondosan meg van tervezve minden apró részlet. A tartalma is nagyon jol össze van rakva, olyan pontokkal amelyekre magamtól nem gondoltam volna, de a naplónak köszönhetően biztos le fogom írni. Bátran fogom ajánlani mindenkinek. Köszönöm 🙂

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…